Rainer Schaller bajor üzletember története

#Rainer_Schaller bajor üzletember
Bambergben született 1969. január 4-én, jang föld Majom év, jang fa Patkány hónap, jin föld Nyúl napján. Karrierje a jin tűz Nyúl szerencseoszlopában kezdődött.
Sorseleme a fém, 21. éves korában, ami a kínai rendszer szerint a nagykorúvá válás időszaka, a Lehetőség-csí érvényesült. Jöttek is a lehetőségek, 22 évesen vette át első EDEKA szupermarketjét, majd nem sokkal később még hármat a szülővárosában. 1997-ben áttért a fitnesziparra, és megnyitotta első stúdióját McFit márkanév alatt a németországi Würzburgban. 2006 közepéig a McFit 62 fitneszstúdiót üzemeltetett Németországban, összesen 400 000 taggal és 1000 állandó alkalmazottal.
2006-ban, a jang tűz Kutya évében lett a Lopavent ügyvezető igazgatója és 2010-ig szervezte a Love Parade -ot. Az elgondolás szerint az eseményt a McFit stúdióinak népszerűsítésére használták fel.
2010-ben azonban fordult a kocka. 2010 a jang fém Tigris éve volt. A fém a sorseleme, ami jelezhetett volna váratlanul az ölébe hulló vagyont is. A Tigris azonban ütközésbe került az év oszlopa Majmával, kivéve azt az ürességből, ráadásul a Kígyó szerencseoszlop révén létrehozta a tűz büntetést. A Love Parade 2010. július 24-én tragédiába torkollt, 21 ember meghalt, 500 pedig megsérült egy tömegkatasztófa során. Ez egy jin fa Disznó napon történt, oppozíció a saját elemével, Disznó-Majom aratás, Tigris-Disznó leépítés. Ez volt az első figyelmeztetés.
A 2018-as (jang föld Kutya év) bírósági eljárás során Rainer vállalta a felelősséget, de nem emeltek vádat ellene, a Nyúl-Kutya itt még szerencsés kombinációnak bizonyult.
2019-ben lépett a jang fém Ló szerencseoszlopba. Megint megjelent a fém, mint sorselem, ami ütközésbe került a munkáját jelentő jang fával, ami az év oszlopa, külvilág jang földjével alapból ütközésben van. Sok problémával maradhatott egyedül.

A jang fém Patkány évében, (oppozíció jang fa Patkány munkaoszlopával) 2020-ben megvásárolt hálózata csődbe került a Covid járvány miatt. Ez valószínűleg számottevően nem ingatta meg a vagyoni helyzetét, mert 2020 végére a Schaller cégcsoport már 48 országban 41 000 embert foglalkoztatott, 17 különböző márkát és több mint 1000 stúdiót kezelt.
Aztán jött 2022. Még mindig jang fém Ló szerencseoszlop, Ló-Nyúl leépítés, dupla oppozíció, (Jan fém Ló-jang fa Patkány), és érkezett a Tigris éve, ami megint csak ütküzésbe került az év oszlopa Majmával, mint anno a Love Parade évében. Ez intő jel lehetett volna a közlekedésben.
2022 október 21-én a repülőgépe, vele és családjával a fedélzetén,eltűnt a radarok képernyőjéről. 2022. október 22-én találták meg a roncsait, a katasztrófát senki sem élte túl.
Jang víz Tigris év, jang fém Kutya hónap, jang föld Majom nap!! Tigris-Majom oppozíció az év oszlopára, tehát útközben, földrészek között érte a baleset. Duplán a fém sorselem (fém a repülőgép) , a Tigris-Ló-Kutya tűz trigon révén pedig a Nyúl és a Kutya tüze, ami idáig megmentette, ez esetben túlzottan érvényre jutott és halálosnak bizonyult. Ekkor már a család csí érvényesülésének időszaka környékén járt, amit számára a víz elem testesített meg és mint tudjuk a jang víz Tigris évében, a családjával együtt tűnt el.
Hogy mi lesz a birodalmával, az már egy másik történet.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük